Mijn OKOZ pop-up restaurant is open!

Mijn OKOZ pop-up restaurant is open!

Yay, het is ons gelukt! Mijn OKOZ pop-up restaurant in Hasselt is eindelijk geopend na veel bloed en zweet (maar geen tranen). Mijn concept staat dus voor healthy, organic, fusion food; ook heel nauw aansluitend bij mijn paleo visie.

Okoz is een echt traditioneel Japans recept genaamd okonomiyaki. We maken een mix van energetische biologische groenten en bakken deze langzaam op de plancha, we werken ze dan af met onze geheime Okoz saus (een mix van groenten en fruit) en we decoreren het met een beetje soja mayonaise en een crumble van Japanse kruiden. Er bestaan momenteel 4 verschillende stijlen om dit te bereiden in Japan, wij maken onze eigen originele uitvoering (de vijfde dus). Onze gezonde versie van okonomiyaki is geheel uniek.

Kom langs tijdens de maanden december en januari en geniet van een nieuwe culinaire ervaring!

 

♛ Official OKOZ pop-up restaurant in Hasselt ♛

? Healthy ? Organic ? Fusion ? Food ?
#okoz #okonomiyaki #japanese #healthy #organic

Bezoek ons op vrijdag, zaterdag en zondag van 11h tot 19h + 18, 19, 20, 21, 26, 27, 28 december en 2, 3 en 4 januari.

Design & Food Market – TT Center – Maastrichtersraat 40 (overkant) – 3500 Hasselt (de vroegere winkel van United Brands, naast MediaMarkt op het 1e verdiep)

 

Nationalestraat 92, 2000 Antwerpen

Begin maart zal ons restaurant in Antwerpen open gaan in één van de belangrijkste winkelstraten in het modehart van Antwerpen. Ons motto blijft gezond & biologisch, gebaseerd op een oud traditioneel Japans gerecht. Maar zoals steeds, gemaakt met producten van hier voor smaken van hier. Lekker lokaal en met het oog op een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Al onze verbruiksproducten en verpakkingen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Al onze bekers, borden en zelfs bestek worden gemaakt van de bladresten van suikerriet en maïs.

We zijn ook trots op ons certificaat van Certisys dat garandeert dat wij steeds met biologische voeding werken.

Check us out!

http://www.okoz.eu

 

No Replies to "Mijn OKOZ pop-up restaurant is open!"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.